The 56th floor of this high-rise had a completed 2,800 sq.ft. apartment that was broken into many separate rooms. The clients wanted to open up the space to provide the strongest possible visual impact. We combined the kitchen, dining area, living room and family gathering space to maximize the extensive views through the continuous window wall. The custom kitchen was designed with two different height work spaces and plentiful storage in the island to keep the line of sight unobstructed. The access to a required heating unit was cleverly concealed in a column. A moody hallway leads to a more subdued study that includes custom wood cabinetry and grass cloth on the walls. The master bedroom was minimally styled to highlight the bridge view beyond the windows.  Remodel by Black Mountain Development Lighting by Becca Foster Lighting Cabinetry by Seidman Woodworks Photography by David Duncan Livingston            
       
     
matthews-millennium-16-09-05.jpg
       
     
matthews-millennium-16-09-02.jpg
       
     
matthews-millennium-16-09-03.jpg
       
     
matthews-millennium-16-09-04.jpg
       
     
matthews-millennium-16-09-06a.jpg
       
     
matthews-millennium-16-09-09.jpg
       
     
matthews-millennium-16-09-01.jpg
       
     
matthews-millennium-16-09-08.jpg
       
     
 The 56th floor of this high-rise had a completed 2,800 sq.ft. apartment that was broken into many separate rooms. The clients wanted to open up the space to provide the strongest possible visual impact. We combined the kitchen, dining area, living room and family gathering space to maximize the extensive views through the continuous window wall. The custom kitchen was designed with two different height work spaces and plentiful storage in the island to keep the line of sight unobstructed. The access to a required heating unit was cleverly concealed in a column. A moody hallway leads to a more subdued study that includes custom wood cabinetry and grass cloth on the walls. The master bedroom was minimally styled to highlight the bridge view beyond the windows.  Remodel by Black Mountain Development Lighting by Becca Foster Lighting Cabinetry by Seidman Woodworks Photography by David Duncan Livingston            
       
     

The 56th floor of this high-rise had a completed 2,800 sq.ft. apartment that was broken into many separate rooms. The clients wanted to open up the space to provide the strongest possible visual impact. We combined the kitchen, dining area, living room and family gathering space to maximize the extensive views through the continuous window wall. The custom kitchen was designed with two different height work spaces and plentiful storage in the island to keep the line of sight unobstructed. The access to a required heating unit was cleverly concealed in a column. A moody hallway leads to a more subdued study that includes custom wood cabinetry and grass cloth on the walls. The master bedroom was minimally styled to highlight the bridge view beyond the windows.

Remodel by Black Mountain Development
Lighting by Becca Foster Lighting
Cabinetry by Seidman Woodworks
Photography by David Duncan Livingston

 

 

 

 

matthews-millennium-16-09-05.jpg
       
     
matthews-millennium-16-09-02.jpg
       
     
matthews-millennium-16-09-03.jpg
       
     
matthews-millennium-16-09-04.jpg
       
     
matthews-millennium-16-09-06a.jpg
       
     
matthews-millennium-16-09-09.jpg
       
     
matthews-millennium-16-09-01.jpg
       
     
matthews-millennium-16-09-08.jpg